Pyyhittävät Eläinpuuhat -puuhakirja

14,90 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): WS633206 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Pyyhittävät Eläinpuuhat -puuhakirja

Monipuolista, opettavaista puuhaa maatilan eläinten parissa!  Pyyhittävät eläinpuuhat on tehtäväkirja, jonka piirrokset voi pyyhkiä.

  • Pyyhittävä puuhakirja
  • Numerot, kynänkäyttö ja havainnointikyky
  • Ikäsuositus: 4-6 -vuotiaille
  • Koko A4 24 sivua
  • Pyyhittävät eläinpuuhat -kirjan tehtävät vievät ihastuttavalle maatilamatkalle kotieläinten pariin. Tutuiksi tulevat lampaat, lehmät ja kanat poikasineen!  Matkalla opitaan kynänkäyttöä, tarkkaavaisuutta ja laskemista. Pyyhittävät sivut ja tussi takaavat monen monituista riemastuttavaa piirroshetkeä, yhä uudestaan ja uudestaan!

    Monipuolisesti kehittävää puuhaa

    Pyyhittävät eläinpuuhat on ihastuttava pyyhittävä puuhakirja, joka auttaa kehittämään pienen lapsen laskutaitoa, havainnointikykyä ja kynänkäyttötaitoja. Harjoituskirjan jokaisella sivulla on erilainen tilanne maatilan arjesta. Esimerkiksi piirretään linnunpelätin yhdistämällä pisteet numerojärjestyksessä, etsitään Helmi ja Hilma-kanan erot, täydennetään lehmät samannäköisiksi, autetaan Lotta-lammas sokkelon läpi ystäviensä luo, lasketaan mehiläiset ja paljon, paljon muuta. Pyyhittävien sivujen ansiosta tehtävät voi tehdä yhä uudestaan ja uudestaan. Hauska ja mukaansatempaava tapa oppia ja kehittää taitoja!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pyyhittävät Eläinpuuhat -puuhakirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *